STOVYKLA NEMRADAS - 2020

Spausdinti

Nemunėlio Radviliškio visus gyventojams vieną savaitę per metus džiugina skambus vaikų juokas ir balsai. Vasara tampa vaikams ypatinga ir labai laukiama dėl krikščioniškos stovyklos Nemradas. Šioje stovykloje susiburia vadovai ir vaikai iš visų Lietuvos pakraščių, juos jungia bendras noras pažinti Dievą ir smagiai praleisti laiką.

Stovyklos metu vaikai leidžiasi į žygius, atlieka įvairias sportines užduotis, susipažįsta su Biblija, išmoksta naujų giesmių, rankdarbių subtilybių ir svarbiausia – susiranda draugų visam gyvenimui.

Kiekvienais metais Reformatų jaunimo draugija Radvila organizuoja keletą stovyklų vaikams ir jaunimui, o stovykla Nemradas jau dvidešimt septintus metus džiugina jaunuosius dalyvius. Šiais – 2020 metais stovykla šiek tiek pakeitė savo formatą: vietoje vienos savaitės trukmės stovyklos, turėjome dvi po savaitę trunkančias mažesniųjų ir didesniųjų vaikų. Vadovai pasistengė, kad visi vaikai išvažiuotų iš stovyklos su plačiausiomis šypsenomis ir širdelėmis pripildytomis gėrio ir meilės.

LERJD Radvila inf.

Nuotraukos iš facebook.com/nemradas/